Kulusevski mållös i omstarten

TT

Publicerad 2020-06-20

Dejan Kulusevski och Riccardo Gagliolos Parma spelade 1–1 borta mot Torino i omstarten av Serie A.

Ingen av svenskarna utmärkte sig nämnvärt i matchen. För hemmalaget Torino satte den kamerunske mittbacken Nicolas N'Koulou ledningsmålet efter en kvart, innan gästernas Juraj Kucka kvitterade halvtimmen in.

Efter 103 dagar utan fotboll i Serie A var det två tröttkörda lag i den andra halvleken. Hemmalaget använde sig bara av två byten i matchen, medan gästerna utnyttjade fyra. Fifa har tillfälligt inför fem byten coronapandemins fotspår.

Matchen spelades utan publik på Olympiastadion i Turin och inför mötet hölls en tyst minut för de som drabbats av Covid-19. Totalt har över 34 000 människor dött av sjukdomen i Italien.