Målskytt igen.

Alexander Isak gjorde matchens fjärde mål – redan i den fjortonde minuten.

Men Real Sociedad föll i toppmötet med Sevilla.

Precis som senast fick Alexander Isak chansen från start för Real Sociedad. Och det dröjde inte länge förrän han utnyttjade det på bästa sätt.

Men det var Sevilla som chockade gästerna när de gjorde 1–0 redan i den fjärde minuten. Kvitteringsmålet lät dock inte vänta på sig.

Fjärde målet i La Liga

Minuten senare kom nämligen 1–1 då Isak stressade Sevillaförsvararen Diego Carlos som lobbade bollen i eget mål. Drygt tio minuter senare hade svensken också blivit målskytt, då han omarkerad kunde peta in 2–2-målet på en hörna – efter ytterligare ett hemmamål däremellan.

21-åringens mål, som var hans fjärde för säsongen, kom i den 14:e matchminuten.

Tremålsskytt

Direkt efter halvtidsvilan blev Sevillas Youssef En-Nesyri hattrickskytt när han höll sig framme och gjorde 3–2.

Det blev också slutresultatet, i en match där Isak spelade 90 minuter.

I och med förlusten är Sevilla i kapp tabellfemman “La Real” (30 poäng vardera), men med sämre målskillnad.