Karlsson Adjeis sköna revansch – efter supermissen: ”Laget öste energi över mig”

Publicerad 2021-09-13

Simon Karlsson Adjei missade ett helt öppet mål från elva meter.

Men han fick sin revansch och gav Varberg ledningen i vinsten mot Örebro som slutade 3–0.

– Den missen behöver vi inte se igen, säger Karlsson Adjei till Discovery efter matchen.

Simon Karlsson Adjei tog revansch.

Det var minst sagt viktiga poäng på spel i mötet mellan Örebro och Varberg under måndagskvällen.

Varberg tog tre poäng efter att vunnit med 3–0 efter en händelserik match.

Örebro startade bäst men det spolierades när Örebros nyförvärv Nasiru Moro skallade Varbergs Robin Tranberg efter 25 minuter. Det röda kortet var givet.

Varberg tog över matchbilden och efter 43 minuter blev Varbergs anfallare, Simon Karlsson Adjei frispelad av Robin Tranberg men missade ett helt öppet mål från elva meter.

– Det ska vara ett självklart mål. Den missen behöver vi inte se igen. Normalt sett så ska jag inte få spela andra halvlek med tanke på min prestation i första, ledarna gav mig chansen ändå. Att ändå kunna göra mål när man inte kommer upp i nivå betyder mycket. Laget öste energi över mig i pausen, säger Simon Karlsson Adjei till Discovery.

Sköna revanschen

Men Karlsson Adjei skulle få sin revansch.

I den 53:e matchminuten hittade Karlsson Adjei nätet efter ett fint placerat avslut.

– Jag tänkte; ”äsch jag går på skott”. Det gick vägen den här gången.

Oliver Stanisic nickade in Varbergs andra mål i 73:e matchminuten. På tilläggstid fastställde Alexander Johansson slutresultatet, 3–0.

Nu har Varberg sju raka matcher utan förlust. De har inte förlorat sedan 10 juli, då mot AIK.