Är det världens sämsta bakåtpassning?

Eller ville Pawel Wszolek ge Antonio Di Natale en perfekt avslutning på karriären?

I januari meddelade Udineses kelgris, Antonio Di Natale, att han lägger skorna på hyllan efter säsongen 2013/14. På lördagskvällen gjorde han förmodligen sin sista match för klubben.

Den 36-årige anfallaren bjöd på en riktig godbit.

Ett passivt Udinese-försvar gav bokstavligen Sampdoria ledningen när de lät Stefano Okaka gå upp omarkerat och nicka in bollen efter tio minuter.

Elegant frisparksmål

Antonio Di Natale svarade med en elegant frispark i den 26:e minuten. Bollen gick perfekt över muren och Sampdoria-målvakten Vincenzo Fiorillo stod stilla likt en staty och såg bollen gå in i mål i andra hörnet.

Fem minuter senare gav Di Natale hemmalaget ledningen efter att blivit framspelad till öppet mål av Roberto Pereyra.

Men Eder kvitterade till 2-2 i den 53:e minuten och två minuter senare gjorde Roberto Soriano 3-2, båda målen assisterades av Okaka.

Matchen såg ut att sluta med en Sampdoria-seger, men i slutet hände något häpnadsväckande.

Horribel bakåtpassning

Pawel Wszolek hade bollen på högerkanten med bara några minuter kvar på klockan. Han tittade sig omkring efter passningsalternativ, sedan slog han en väldigt märklig hemåtpassning.

Bollen frispelade Di Natale som enkelt sköt in 3-3, och fastställde ett hattrick i sista matchen i karriären.

36-åringen gick runt på arenan och blev hyllad efteråt. Sedan började han prata om att han inte ska lägga av.

– Det är synd att säsongen är över nu, jag känner mig i bra form och njuter. Vi får se, jag hoppas att jag kan fortsätta, säger han till Football Italia.