13.00: Chatta med Makoto Asahara om Silly Season

Publicerad 2020-09-25

Snart stänger transferfönstret i Europa.

Vilka spelare kan fortfarande flytta på sig? Får vi någon galen Deadline Day-övergång och vilket lag går vinnande ur det långa transferfönstret i sommar.

Ställ dina silly-frågor till Sportbladets Makoto Asahara.

13.00: Ställ frågor till Makoto Asahara inför Deadline day.

  • Makoto Asahara
    25 sept 2020

    Vi började med Sancho, och avslutar med Sancho. Utan att jag för den skull tror att det blir något av den där Sanchodealen trots allt.

    Ett STORT tack till alla er som skickat in frågor och sysselsatt mig under de senaste 1,5 timmarna. Har inte kunnat svara på allt, men hoppas att ni likväl fått ut något av denna chatt!

    Vi hörs snart igen på sajten och podden. Och håll er uppdaterade i vår sillyblogg där det senaste som sker trillar in på sedvanligt maner.

    Ha en fortsatt trevlig fredag och tack för i dag!

  • 25 sept 2020

    Kommer Dortmund tacka ja till Manchester Uniteds sista bud på en miljard gällande Sancho?

    Tobias Rosén

    I mitt tycke borde de. Och om det nu skulle dyka upp en miljard så är det ändå inte möjligt. Men samtidigt tror jag Dortmund kommer vara stenhårda i sin värdering. Vi får väl se om United faktiskt möter den till slut eller inte.

    Makoto Asahara
  • 25 sept 2020

    Kommer vi se Emil Forsberg i Tottenham spurs tröjan till hösten?

    Marcus

    Väldigt svårt att se det hända.

    Makoto Asahara
  • 25 sept 2020

    Vore det inte himla trevligt Makoto om Arsenal fick in Tomas Kalas, Thomas Partey i truppen och sedan får in Gianluca Festa i tränarstaben? Hade varit magiskt med Kalas, Partey och Festa i samma klubb.

    Andreas

    Någon här har lyssnat på Sillypodden?

    Makoto Asahara
  • 25 sept 2020

    Vad ska hända med Cavani?? Anfallet i Atlético Madrid känns trångt nu med Suarez intåg. Jag hade hoppats få se honom som en ersättare till Higuaín i Juve.

    S

    Ja, vad händer egentligen med Cavani? Tro mig, jag sitter och grubblar över exakt samma sak. Han var ju typ "klar" för Atleti i februari. Typ "klar" för Benfica för någon månad sedan. Nu är ju inte ens Leeds aktuellt och det börjar desperatryktas om Real Madrid (Lycka till att det händer). Blir jättespännande att se var han faktiskt hamnar till slut. Känns ändå som det finns en deadlinebombpotential här.

    Makoto Asahara

Följ ämnen i artikeln