VNL från start i Pogbas show

Publicerad 2018-09-19

Manchester United var pressade.

Sedan började Paul Pogbas show.

Fransmannen stod två mål och assisterade till ett när Young Boys slogs tillbaka med 3–0.

Manchester United hade stora problem under den första halvleken i Schweiz. Engelsmännen verkade ovana vid konstgräset och blev rejält tillbakapressat av Young Boys som skapade flera fina målchanser.

I den 35:e minuten tog Paul Pogba, som dittills varit rätt svag, tag i matchen. Mittfältaren dansade in i straffområdet, vek undan för en hemmaback och stänkte upp bollen i nättaket med vänstern.

Rekordlångsam

I den 44:e kom 2–0. Manchester United fick straff och Paul Pogba tryckte – via en rekordlångsam ansats – in bollen i mål via målvakten.

– Han trippade tjugo gånger! Det gick så långsamt att vi inte ens fick med det i reprisen, säger Erik Niva i Viasats studio.

Stabil insats av Lindelöf

En dryg timme in i matchen dödade sedan Paul Pogba mötet med en vass aktion. Fransmannen tog sig fram i en spelvändning och satte kyligt ut bollen till Anthony Martial som skickade in 3–0.

Victor Nilsson Lindelöf spelade från start och inledde liksom resten av laget lite darrigt. Sedan United väl tagit ledningen var svensken dock stark i försvarsspelet och visade upp en fin passningsfot.

Se fler höjdpunkter på viafree.se och matcherna live eller 48 timmar i efterhand på viaplay.se