M'Bala Nzola utbytt – fick inte ut örhänge

Publicerad 2022-04-15

M'Bala Nzola fick inte spela många minuter mot Inter.

Spezia-anfallaren lyckades inte få ut sitt örhänge och byttes ut bara tio minuter efter sitt inhopp.

Inter tog tre viktiga poäng borta mot Spezia – poäng som gör att laget kopplar greppet om ligatiteln i kamp med Napoli och lokalrivalen Milan.

För hemmalaget Spezia blev det en tyngre match och allra tyngst blev det kanske för hemmalagets anfallare M'Bala Nzola.

I den 60:e minuten byttes han in och sex minuter senare bad domaren honom lämna planen för att ta av sig sitt örhänge.

M'Bala Nzola stod sedan vid sidlinjen i flera minuter innan han byttes ut till förmån för Janis Antiste i den 70:e minuten.

Byttes ut på grund av sitt örhänge

Förklaringen? Nzola fick inte ut sitt örhänge ur örat.

Djupt nedsjunken på bänken fick han sedan se matchens tre sista mål när Inter vann med 3–1.

Spezia-tränaren Thiago Motta fick en fråga om Nzolas byte på presskonferensen efter matchen.

– Jag vill inte prata om honom. Jag pratar om gruppen och laget, säger Motta.