Uppdaterad 2017-11-06 | Publicerad 2017-11-05

Cristiano Ronaldo och Karim Benzema fortsätter att ha det tufft med målskyttet i La Liga.

Tur då för Real Madrid att de har Marco Asensio och Isco.

Lagets nya skyttekungar fick Marängerna på vinnarspåret igen.

Cristiano Ronaldo gjorde Real Madrids enda mål när de förlorade med 3–1 borta mot Tottenham i Champions League tidigare i veckan.

Men i ligan går det tyngre med målskyttet för storstjärnan som fortsatt står på ett mål efter dagens 3–0-seger mot bottenlaget Las Palmas och portugisen har inte gjort mål på tre matcher.

Åtta bakom Barcelona

Istället var det Casemiro som bröt målkoden i slutet av den första halvleken när han nickade in 1–0 på hörna och i den andra halvleken klev lagets nya poängkungar Isco och Marco Asensio fram när Ronaldo och Karim Benzema fortsatte att bomma.

21-årige Asensio bombade bokstavligen in tvåan efter knappa timmen och Isco fastställde slutresultatet en stund senare.

Därmed står båda på fyra gjorda mål i La Liga – mest hos Marängerna.

Segern var också viktig på så sätt att Real Madrid gick upp som ligatrea, nu åtta poäng bakom Barcelona efter elva spelade omgångar.

Se fler höjdpunkter på viasatsport.se och matcherna live eller 48 timmar i efterhand på viaplay.se