Uppdaterad 2021-04-12 | Publicerad 2021-04-11

Kritiserad efter avgörande misstag senast.

I dag fick Dejan Kulusevski revansch – direkt.

Redan efter fem minuter öppnade han Juventus målskyttet mot Genoa.

När Dejan Kulusevski fick sin senaste chans från start, i derbyt mot Torino, slutade det med ett misstag som kostade ett mål.

– Olyckligtvis händer den här typen av saker lite för ofta när vi brister i koncentrationen. Vi måste lära oss att vi inte kan tappa koncentrationen en enda sekund, för ögonblicket. Tappar vi bollen är det bara rätt att vi blir straffade, konstaterade Andrea Pirlo efter matchen.

Vacker vänster

Kulusevski fick efter den insatsen nöta bänk mot Napoli men var tillbaka mot Genoa i dag.

Och han visade kvalitet direkt. Klockan tickade precis upp i femte matchminuten när han fick ett boll snett inåt bakåt från Juan Cuadrado och kunde böja in den i bortre med sin vänsterfot.

Juventus gick till pausvila med 2–0 efter att Alvaro Morata stött in andra målet.

Dejan Kulusevski byttes ut i 68:e minuten. In kom Weston McKennie som bara behövde två minuter för att hitta målet som då betydde 3–1 som också blev matchens slutresultat.

Juventus är fortsatt trea i tabellen. En poäng bakom Milan och tolv bakom ledande Inter