Publicerad 2018-04-29

Manchester City har redan säkrat ligatiteln.

Men de slår inte av på takten för det.

Mot West Ham bjöd man på en ny målfest – och nu har man gjort över 100 i ligaspelet.

Leroy Sané spräckte nollan i den 13:e minuten med ett skott som styrdes via en West Ham-spelare in i eget nät.

2-0-målet – som var Manchester Citys 100:e den här ligasäsongen – kom från ingen mindre än Pablo Zabaleta, som såg ut att ha glömt att han bytt lag från City till West Ham när han styrde in Kevin De Bruynes inspel i eget mål.

Sterling bakom allt

Aaron Cresswell reducerade till 2-1 med en perfekt slagen frispark, men City slog tillbaka med full kraft i andra halvlek och satte både 3-1 och 4-1 genom brasseduon Gabriel Jesus och Fernandinho.

Raheem Sterling hade assist på alla mål.

100 – Teams to score 100+ goals in a single Premier League season: Chelsea 103 in 2009-10 Man City 102 in 2013-14…

Se fler höjdpunkter på viafree.se och matcherna live eller 48 timmar i efterhand på viaplay.se