Ny skada på Aaron Ramsey – och chockförlust hemma mot Watford.

– Vi hade för dåligt tålamod, säger tränaren Arsène Wenger.

Arsenal-fansen fick ingen ny värvning att glädjas åt under ”deadline day”.

Och de blev inte direkt gladare under kvällen, då Watford kom på besök i ligaspelet.

Tio minuter in i matchen chockade Younes Kaboul hemmapubliken med ett skott från 30 meter som styrdes in i mål bakom Petr Cech – och bara tre minuter senare small det igen då Troy Deeney dubblade ledningen till 2–0.

Tung skada

Som om inte det vore illa nog.

Sju minuter efter Deeneys 2–0-mål drabbades Aaron Ramsey av vad som såg ut att vara en allvarlig skada.

26-åringen gick raka vägen in i omklädningsrummet och ersattes av Alex Oxlade-Chamberlain.

– Det är en vadskada. Vi vet ännu inte hur allvarlig den är, säger tränaren Arsène Wenger.

Ett tungt slag för Arsenal, vars mittfält redan är aningen glest.

Granit Xhaka är avstängd, Mohamed Elneny spelar afrikanska mästerskapen och Santi Cazorla är borta med en långtidsskada.

Tidigt in i den andra halvleken reducerade Alex Iwobi till 2–1.

Men närmare än så kom inte Arsenal och den första förlusten sedan 18 december är därmed ett faktum.

– De var mer koncentrerade än oss och bättre i duellspelet. Vi fick en jobbig start och hade för dåligt tålamod i slutet av matchen, säger Arsène Wenger.

Se fler höjdpunkter på viasatsport.se och matcherna live eller 48 timmar i efterhand på viaplay.se