– Det känns skit, säger Erik Friberg i Dplay.

Bakom serieledande Norrköping finns en hel drös av lag som försöker haka på. Ett av dem är Häcken. Och vill man ha något med den absoluta toppen att göra bör man besegra tippade bottenlag som Östersund.

Det gjorde man inte.

Klassavslut av Friberg

I den 49:e minuten tog Östersund ledningen via Felix Hörberg. Därefter vände Häcken underläget till ledning via två mål inom loppet av fyra minuter.

Leo Bengtsson placerade kyligt in kvitteringen, medan Erik Friberg bombade in ledningsmålet från distans.

– En bra träff, konstaterar Friberg i Dplay.

”Känns skit”

Men i den 88:e minuten kom kallduschen. Noah Sonko Sundberg nickade in 2–2, vilket blev slutresultatet.

Det sena målet innebär att Häcken nu ligger femma i tabellen i stället för tvåa.

– När vi gör två mål och har den ledningen så ska vi inte släppa in ett mål på en hörna så sent. Det är för dåligt. Det känns skit. Jag tycker att vi borde ha vunnit den här matchen. Vi är ett bättre lag än Östersund, säger Friberg.

ÖFK ligger på 14:e plats i tabellen.