”Zlatan har flugit hem till Sverige”

Av: Andreas Käck

Publicerad:
Uppdaterad:

Zlatan Ibrahimovic, 38, har flytt coronakaoset i Italien.

Enligt Gazzetta Dello Sport har han flugit hem till Sverige i ett privatplan.

Samtidigt uppges han fundera över sin framtid.

Den italienska fotbollen är pausad tillsvidare på grund av det akuta coronaläget i landet. Hela nationen är satt i karantän och personer får bara flyga in eller ut ur landet av särskilda anledningar.

Enligt Gazzetta dello Sport har Zlatan Ibrahimovic lämnat landet. Den ansedda tidningen uppger att svensken flög till Stockholm med ett privatplan under torsdagskvällen – innan flygförbudet stramades åt. Anledningen ska vara att han vill återförenas med sin familj som sedan tidigare befinner sig på svensk mark.

”Tvekar om framtiden”

Hans klubb AC Milan har ställt in sina träningar fram till den 23 mars och det är i skrivande stund oklart om – och i så fall när – säsongen kan återupptas. ”Ibras” kontrakt med Milan sträcker sig till den 30 juni och italienska medier rapporterar att han just nu funderar över sin framtid. Han uppges vara irriterad över den senaste tidens kaos i klubben som bland annat lett till att sportchefen Zvonimir Boban fått sparken.

PODD Coronaviruset är en pandemi – vad händer nu?

I dagens avsnitt pratar vi om hur coronaviruset blivit en pandemi och hur länge det kan pågå. Gäst är Björn Olsen, professor i infektionssjukdomar.

 
Lyssna:  iPhone  Acast  Spotify
 
Eller ⬇️ Klicka på PLAY-knappen

Publicerad:

LÄS VIDARE

Sportbladet – Allsvenskan

Prenumerera på vårt nyhetsbrev om Allsvenskan – krönikor, reportage, intervjuer, granskningar och rankningar.