Italienaren låg bakom seger mot Marseille efter två mål i debuten.

– Det är perfekt. Jag är väldigt glad, säger Balotelli.

Balotelli kramas om efter målet.

Mario Balotelli hade en tung tid i Liverpool och lämnade England i somras för franska Ligue 1-klubben Nice.

Det kunde inte ha börjat så mycket bättre för 26-åringen i sin nya klubb. Nice fick straff efter sju minuter mot Marseille och Balotelli stegade fram till straffpunkten.

Bafétimbi Gomis gjorde sitt bästa för att psyka italienaren genom att gå fram till honom och applådera.

Fick straff

Balotelli puttade bort anfallaren och satte sedan 1-0. Marseille svarade dock direkt efter att Florian Thauvin kvitterat.

Med dryga kvarten kvar att spela tog Marseille över ledningen på straff. Men det tog inte lång tid innan Balotelli gjorde sitt andra mål i matchen och utjämnade till 2-2.

I den 88:e minuten sköt Wylan Cyprien segern till Nice och Balotellis tid i Frankrike kunde knappast ha börjat mycket bättre.

– Det är perfekt. Jag är väldigt glad, säger Balotelli enligt AP.