Hemma mot Lorient avgjorde anfallaren sent med ett drömmål.

Kort därpå blev italienaren utvisad.

En av sommarens långa följetonger har varit vilken klubb Mario Balotelli skulle lämna Liverpool för.

Svaret blev franska Nice – ett klubbval som har fallit väl ut för italienaren.

Balotelli gjorde i kväll sjätte målet på fem matcher för Ligue 1-klubben. Anfallaren fick bollen i den 86:e minuten och borrade snyggt upp bollen i bortre krysset. Ett mål som betydde 2–1 till Nice som nu är nya serieledare.

– Balotellis mål är extraordinärt. Jag ville inte byta ut honom eftersom jag vet vad han är kapabel till, sa Nice-tränaren Lucien Favre efter matchen.

Men helt perfekt skulle kvällen inte bli för Balotelli.

Hamnade i bråk

Efter att ha dragit på sig en varning i samband med att ha tragit av sig tröjan i målfirandet fick 26-åringen ett nytt gult kort på stopptid.

I en kontrovers med Lorients Steven Moreira i den 93:e minuten drog domaren upp ett gult kort var för spelarna vilket innebar en utvisning för Balotelli.

Efter åtta omgångar är Nice en poäng före tvåan Monaco och fyra före trean Paris Saint Germain.