Simon Gustafson målskytt när Utrecht föll – släppte in två mål på stopptid

Arkivbild

Simon Gustafson gav FC Utrecht ledningen mot PEC Zwolle.

Redan efter sju minuter höll han sig framme.

Men två insläppta mål på tilläggstid resulterade i en förlust med 4–3.

Före detta Häckenspelaren Simon Gustafson gjorde mål för FC Utrecht när de förlorade med 3–4 på bortaplan mot PEC Zwolle.

Svensken gav sitt lag ledningen redan efter sju minuter och med bara några minuter kvar att spela ledde Utrecht med 3–2.

Men sedan gick det fort. Efter 90 minuter fick hemmalaget straff som förvaltades av Mike van Duinen och tre minuter senare gjorde samma spelaren 4–3 till Zwolle.

Tung period

FC Utrecht är inne i en tung period just nu och har förlorat fem raka tävlingsmatcher. Fyra i ligan och en cupmatch. Med 28 poäng på 20 matcher befinner sig laget på en sjätteplats.

Topplaget Feyenoord, där svensken Sam Larsson spelar, spelade också match under söndagen och föll överraskande mot bottenlaget Excelsior med 1–2.