Ligue 1

Nya detaljerna – försökte kidnappa Wissas barn

Av: 

Moa Berander

FOTBOLL

Ligue 1-anfallaren Yoane Wissa attackerades av en autografjägare i sitt hem.

Enligt L’Equipe var kvinnan ute efter att kidnappa hans nyfödda barn.

Detta efter att hon dolt ett missfall från sin man, i rädsla att bli lämnad.

Kvinnan kom till Yoane Wissas hem och bad om en autograf åt sin son. Senare på natten återvände hon och attackerade fotbollspelaren med en okänd vätska.

Wissa fördes till sjukhus, då hans ögon skadats i attacken, och opererades. Operationen ska ha gått bra och skadorna tros inte komma att påverka hans fortsatta karriär.

Attacken ansågs oprovocerad, men nu rapporterar L’Equipe ytterligare uppgifter om händelsen, efter att kvinnan gripits.

För ett par veckor sedan var kvinnan med om ett missfall. Hon valde att inte berätta om detta för sin man, då hon var rädd att bli lämnad, uppger kvinnan i förhör, enligt L’Equipe. I stället försökte hon kidnappa ett barn.

Bebisen oskadd

Dagen efter attacken mot Wissa angrep samma kvinna en annan person på samma sätt. Hon kastade en okänd vätska i ansiktet på personen och kidnappade hennes barn.

Tack vare ett telefonsamtal till familjen vars barn hade kidnappats kunde kvinnan spåras och gripas, skriver tidningen. Bebisen, som var en månad gammal, klarade sig oskadd.

Kvinnan antas på grund av de följande händelserna ha varit ute efter att kidnappa Wissas barn, som är ett par veckor gammalt. Hon är nu misstänkt för ett flertal brott, bland annat mordförsök och människorov.

ANNONS

Härlig Jackpot på Stryktipset – 11 miljoner i potten! Spana in kupongen och gå för 13 rätt.

Extern länk från Svenska Spel Sport & Casino AB. Åldersgräns 18 år. Stodlinjen.se

Till Stryktipset

Publisert:

LÄS VIDARE

Åslund: Kan bara betecknas som barnmisshandel?

Allsvenska sillybrevet med Daniel Kristoffersson

Missa inga heta fotbollsnyheter – I detta nyhetsbrev ger Sportbladets Daniel Kristoffersson dig veckans hetaste nyheter, rykten och intervjuer från Allsvenskan.

Ja, tack!

ÄMNEN I ARTIKELN

Ligue 1