Uppdaterad 2016-10-13 | Publicerad 2016-10-12

Manchester City har funnit ett sylvasst anfallsvapen:

Ge "Kosse" bollen vid höger hörnflagga.

Lagets 4–0-seger i Champions League kom efter tre hörnor från Asllani.

I första mötet kopplade Manchester City greppet mot ryska Perm med sin 2–0-seger. I början av returmatchen gick brittiskorna på knock.

Kosovare Asllani startade längst fram till höger i 4–3–3-formationen och tog hand om lagets hörnor från höger. Därifrån lyfte hon in tre bollar som resulterade i mål.

Elegant tvåfotsdribbling

Minut 22: hörnan sjönk mot straffpunkten, där Jennifer Beattie mötte på volley och satte 0–1.

Minut 32: Hörnan såg ut att vara slagen för nära mål, men målvakten Iryna Zvarich boxade ut den i gapet på Lucia Bronze som fick in 0–2.

Minut 52: kort hörna som fastnade på en motståndare men kom tillbaka ut på kanten. Asllani tvåfotsdribblade förbi sin försvarare och slog ett inlägg till Beattie som nickade in 0–3.

Asllani fick assist på två av målen och byttes ut i minut 53. Matchen slutade 0–4 och med totalsiffrorna 6–0 tog sig City vidare till åttondelsfinalerna.

– Det faktum att vi är i den här turneringen visar att vi vill bli ett av de bästa lagen i Europa, säger Citytränaren Nick Cushing på presskonferensen efter storsegern.

Fischer vinnare i svenskmötet

Hedvig Lindahl och Nilla Fischer spelade 90 minuter vardera när deras Chelsea och Wolfsburg möttes. Matchen slutade 1–1 efter mål av Eniola Aluko och Sara Björk Gunnarsdottir.

Tyskorna hade 3–0 att gå på från första mötet och därmed gick Nilla Fischers gäng komfortabelt vidare till åttondelsfinalerna med siffrorna 4–1.

Åttondelsfinalerna lottas 17 oktober och den första omgången av dubbelmötena spelas nionde och tionde november.