Vretstorp vann hemma mot FBK Karlstad

Av: Sportbladets textrobot

Publicerad:
Uppdaterad:

FOTBOLL

En resultatmässigt jämn match slutade till slut med seger för Vretstorp som vann matchen hemma mot FBK Karlstad i division 3 västra Svealand i fotboll på lördagen. 2–1 (1–1) slutade matchen.

– Vi vinner idag för att vi håller oss till vår matchplan i 90 minuter. Vi jobbar helt enkelt hårdare än Karlstad och grabbarna sliter i duellspelet och håller i bollen på ett bra väldigt bra sätt idag. Idag vill jag framhålla kollektivet, speciellt i försvaret, då Karlstad har några riktigt bra och etablerade spelare som vi hanterar väldigt bra. Första halvlek var jämn men i andra halvlek är det vi som skapar nästan allt och förtjänade tre poäng idag. Jag är tacksam att få ha så bra spelare att jobba med varje vecka, tyckte Vretstorps tränare Dennis Fransson, efter matchen.

Vretstorps målskyttar var Jesper Sundblad och Jerry Wiberg, medan Oskar Wahl gjorde målet för FBK Karlstad.

FBK Karlstad har haft en tuff start på serien och har bara tre poäng efter tre spelade matcher. Vretstorp tog nu sin första seger.

I nästa omgång har Vretstorp Ölme borta på Ölme IP, lördag 15 augusti 14.00. FBK Karlstad spelar hemma mot Adolfsberg fredag 14 augusti 19.15.

Publicerad:

Sportbladet – Allsvenskan

Prenumerera på vårt nyhetsbrev om Allsvenskan – krönikor, reportage, intervjuer, granskningar och rankningar.