Läkaren utvisad efter situationen

Rasande när Zlatan vädjade om straff

Publicerad:
Uppdaterad:

FOTBOLL

Milan fick nöja sig med oavgjort (1-1) mot Atalanta.

I slutminuterna vädjade Zlatan Ibrahimovic om straff, utan gehör.

Då blev Milans lagläkare (!) Stefano Mazzoni rasande – och fick rött kort.

I tisdags blev Zlatan Ibrahimovic stor hjälte då han gjorde båda målen i Milans 2–1-seger mot Sassuolo. I kvällens match mot tabelltvåan Atalanta fick svensken lämna planen mållös.

Hakan Calhanoglu gav Milan ledningen i den 14:e minuten med en drömfrispark från snäv vinkel. Därefter räddade Milan-målvakten Gianluigi Donnarumma en straff. Men kort efteråt tryckte Atalantas målmaskin Duvan Zapata in 1–1, vilket blev slutresultatet.

Läkaren utvisad

I slutminuterna gick Zlatan omkull i offensivt straffområde efter en duell med Berat Djimsiti. Svensken vädjade om straff, men domaren Daniele Doveri friade. Av reprisbilder att döma gjorde Doveri helt rätt eftersom det såg ut som att ”Ibra” föll väl enkelt.

Det tyckte dock inte Milans lagläkare Stefano Mazzoni som blev så pass rasande att domaren valde att ge honom rött kort.

Zlatan hyllad av sportchefen

Noterbart i övrigt var att Milans sportchef Frederic Massara inför matchen bekräftade att man inom kort kommer att diskutera en förlängning med Zlatan Ibrahimovic.

– Det är så mycket matcher just nu, men så fort vi får tid ska vi sätta oss ner och prata seriöst. ”Ibra” är en mästare. Det är inget snack om att han tillför väldigt mycket till det här laget, sa Massara till Sky Sport Italia.Laddar Matchöversikt
Laddar Tabell
Publicerad:

LÄS VIDARE

Sportbladet – Allsvenskan

Prenumerera på vårt nyhetsbrev om Allsvenskan – krönikor, reportage, intervjuer, granskningar och rankningar.