Alexander Isak: ”Blir intressant att se”

Publicerad:
Foto: BILDBYRÅN / GETTY IMAGES

FOTBOLL

Henrik Larsson blev klar som ny assisterande tränare i Barcelona.

Sedan utbröt kaoset kring Lionel Messi.

– Det blir intressant att se vad det blir av deras situation, säger Alexander Isak. 

Det har stormat rejält kring Barcelona den senaste tiden. Tränaren Quique Setién och sportchefen Eric Abidal fick sparken och in kom i stället Ronald Koeman som ny tränare och med sig tog han Henrik Larsson.

Valet hyllas av Alexander Isak som tidigare ryktats på väg till klubben.

– Jag tror att det snackas ganska mycket om det överallt. Det är otroligt kul för svensk fotboll att Henrik Larsson får en roll i Barcelona. Det är väldigt stort, säger Real Sociedad-spelaren.

”Väldigt uppmärksammat”

Sedan Larsson utsetts till ny tränare stormen nått orkanstyrka efter att Lionel Messi deklarerade att han vill lämna klubben.

– Det blir intressant att se vad det blir av deras situation. Det är väldigt uppmärksammat i Spanien och resten av världen, säger Isak.

Svenskens Real Sociedad har också fått rubriker efter värvningen av David Silva.

– Det är väldigt positivt för oss. Vi förlorade på en väldigt bra spelare (Martin Ödegaard) på den positionen och fyllde på med David Silva. Det ser väldigt bra ut, det är en världsklasspelare. Vi hoppas på att han håller den nivån som vi vet att han har. Nu fick vi lite tråkiga besked om honom att han testat positivt (för covid-19), men vi får hoppas att han är redo för att hjälpa laget, säger Isak.

Publicerad:

LÄS VIDARE

Sportbladet – Allsvenskan

Prenumerera på vårt nyhetsbrev om Allsvenskan – krönikor, reportage, intervjuer, granskningar och rankningar.