Storförlust för Asllanis Milan i derbyt

Publicerad 2022-10-15

Det blev en tung derbymatch för Kosovare Asllani och Milan.

Inter vann till sist med hela 4–0.

Mycket stod på spel under derbyt mellan serieledarna Inter och Milan under lördagseftermiddagen. Efter en stark första halvlek lyckades Inter vinna med hela 4–0.

Kosovare Asllani startade för Milan och den svenska landslagsstjärnan spelade hela matchen.

Inter gick upp i en 3–0-ledning inför halvtidsvilan, när Elisa Polli gjorde mål i 42:a minuten. Polli blev sedan tvåmålsskytt när hon gjorde 4–0, knappt tio minuter in i den andra halvleken.

Det blev även matchens sista mål, och med det toppar Inter tabellen efter sex spelade omgångar. Milan på sjätte plats ligger sju poäng bakom serieledarna.