Vann het match mot Man United i Premier League

Tvåmålsskytten Eddie Nketiah avgjorde med sitt 3–2-mål i 90:e minuten.

– Vi ville så gärna vinna, säger han i Sky Sports.

Arsenal FC

Arsenal tog hem alla tre poäng i stormötet med Manchester United hemma på Emirates i London.

Det blev 3–2 efter en dramatisk upplösning som följdes av ett vilt segerfirande.

– Man kan se hur mycket det här betyder för alla. De är det enda laget som slagit oss i år och vi ville verkligen vinna i dag framför supportrarna, säger Bukayo Saka i Sky Sports.

PLUS: 77 min bara om Arsenal med Niva

Eddie Nketiah blev stor matchhjälte när han avgjorde i den 90:e minuten, hans andra mål i matchen.

– Vi fortsatte trycka på och till slut gick den in, säger Nketiah.

Arsenals Eddie Nketiah gör 3–2 mot Mancehster United på Emirates i London.

”En trollkonst”

Men det var United som startade bäst.

Marcus Rashford gjorde 1–0 i den 17:e minuten efter att fintat bort Thomas Partey, avancerat, och sedan dundrat in bollen.

– En trollkonst från början till slut. Ett otroligt mål, sade Erik Niva i Viaplay.

Fast glädjen blev kortvarig för gästerna.

Bara sju minuter senare nickade Eddie Nketiah ostört in kvitteringen och i början av andra halvlek sköt Bukayo Saka 2–1.

Avgjorde för Arsenal i slutminuterna

Matchen fortsatte att svänga och med knappa halvtimmen kvar nickade Lisandro Martinez in 2–2, hans första mål i United-tröjan.

Eddie Nketiah brände ett jätteläge med sex minuter kvar, men revanscherade sig i den 90:e minuten när han skarvade in 3–2 från nära håll – ett mål som godkändes efter VAR-granskning.

Serieledande Arsenal toppar tabellen, fem poäng före Manchester City. 50 inspelade poäng på 19 matcher är klubbens bästa säsongsinledning någonsin.

– Vi måste fortsätta var ödmjuka. Vi är bara halvvägs in i säsongen och saker kan ändras snabbt, säger Saka.

Arsenal jublar efter segern mot Manchester United.