Publicerad 2020-12-13

Alexander Isak för det inte att lossna i Spanien.

Alexander Isak letar efter målformen – och fick chansen från start i Real Sociedad.

Men 21-åringen fick lämna planen efter en timmes spel.

Då hade han knappt rört bollen i andra halvlek och bränt ett jätteläge i början av matchen.

Alexander Isaks Real Sociedad går starkt i La liga och toppar den haltande tabellen.

Men för den unga svenska stjärnan Alexander Isak har målformen inte varit på topp.

Med i startelvan

I hemmamatchen mot Eibar fick anfallaren chansen från start och redan efter drygt tio minuter hade han ett drömläge att fixa 1–0.

Men han kom helt fel i steget och missade snöpligt bollen fri framför mål.

Efter 20 minuter tog hemmalaget i alla fall ledningen efter en hörna som Isak fixat.

Bollen styrdes ut till talangen Ander Barrenetxea som fick på en riktigt pangträff och gjorde 1–0 på halvvolley.

Isak byttes ut

Eibar fixade kvittering i andra halvlek strax efter att Alexander Isak byttes ut efter en timmes spel.

Då hade Isak knappt haft bollen i andra halvlek.

Real Sociedad gjorde ett mål som dömdes bort efter videogranskning och offside. Matchen slutade 1–1 vilket betyder Real Sociedads femte kryss på 13 ligamatcher.