United vann – Antony sågas för finten

Uppdaterad 2022-10-28 | Publicerad 2022-10-27

Manchester United vann planenligt i Europa League.

Matchens stora snackis kom dock att handla om Antony – som nu kritiseras för en fint.

– Jag förstår inte vad han håller på med. Det är löjligt, säger Paul Scholes enligt ESPN.

Manchester United jagade ett ledningsmål hemma mot Sheriff i Europa League. I den 38:e minuten hamnade bollen hos Antony på högerkanten. Brassen började snurra och snurra, innan han skickade ut passningen till inspark.

Dribblingen, som beskrivs som Antonys patenterade fint, ledde ingenstans – och nu kritiseras Uniteds stjärnförvärv i England.

– Det är ganska pinsamt gjort, säger Robbie Savage till BT Sport.

”Förstår inte vad han håller på med”

Efter den något märkliga aktionen dröjde det inte många minuter innan Erik ten Hag bytte ut brassen. Antony byttes ut efter den första halvleken.

PLUS: Fagerlund: Detta är inte fotboll

– Jag förstår inte vad han håller på med. Det är löjligt. Han försöker bara dra till sig uppmärksamhet, säger Manchester United-ikonen Paul Scholes enligt ESPN.

Ronaldo målskytt efter avstängningen

Manchester United kunde sedan vinna matchen med 3–0. Två av målen kom i den andra halvleken, och Cristiano Ronaldo fastställde slutresultatet i matchen. Portugisen har tidigare varit avstängd från spel, efter att han vägrade att bli inbytt mot Tottenham.

Efter kvällens resultat ligger United på andra plats i sin Europa League-grupp. Laget ligger tre poäng bakom ettan Real Sociedad inför den sista omgången.

Köp dina rosa och blågula prylar i Sportbladet Shop här!