Arsenal fortsätter gå rent i Women’s Super League.

Under söndagen tog London-laget sin fjärde raka ligaseger när Liverpool stod för motståndet.

Det var inte så att Liverpool saknade möjligheter.

Tvärtom.

Liverpool hade flera bra lägen att spräcka Arsenals nolla, framförallt i den andra halvleken.

Men det var Arsenal som stod för målen.

Efter runt 15 minuter gav Lia Walti laget ledningen, och av bara farten gjorde Frida Leonhardsen-Maanum 2-0 ett par minuter senare. Ett resultat som stod sig matchen ut.

Blackstenius mållös

Den svenske landslagsstjärnan Stina Blackstenius spelade från start för Arsenal och fick 76 minuter på planen innan hon byttes ut mållös. Lina Hurtig var utanför truppen.

Segern innebär att Arsenal går upp i serieledning efter fyra raka segrar och fyra hållna nollor på fyra matcher.

Manchester United har dock möjlighet att ta tillbaka serieledningen om de slår Leicester senare under söndagen med mer än ett mål.