Fulham undvek sämsta starten på 69 år

Uppdaterad 2020-11-03 | Publicerad 2020-11-02

Fulhams Ola Aina firar sitt mål mot West Bromwich.

Fulham hade bara tagit en poäng i de första sex matcherna i Premier League i höst.

Men i den sjunde kom första segern. Det var i bottenmötet med West Bromwich och 2–0-segern betydde att Fulham klättrade ovanför nedflyttningsstrecket och petade ner West Bromwich under strecket.

Bobby De Cordova-Reid nickade in 1–0 i den 26:e minuten och fyra minuter senare dundrade Torino-lånet Ola Aina in 2–0. Aleksandar Mitrovic passade fram till båda målen.

Genom segern undvek Fulham sin sämsta säsongsstart sedan 1951.

Vardy-show mot Leeds

I måndagens andra match säkrade Leicester segern över Leeds redan efter 21 minuters spel. Då hade bortalaget 2–0, mål av Harvey Lewis Barnes redan i den andra minuten och sedan av Touri Tielemans knappt 20 minuter senare.

Leeds reducerade strax efter pausvilan, Stuart Dallas, men Jamie Vardy satte spiken i kistan när han kontrade in 3–1 i den 76:e minuten. Tielemans gjorde sedan sitt andra mål för kvällen, på straff, på tilläggstid.