Omslagen straff bakom Uniteds seger

Publicerad 2020-11-21

Victor Lindelöf startade för Manchester United hemma mot West Bromwich trots en krånglande rygg.

Då hamnade straffar i fokus.

Bruno Fernandes missade, men fick slå om och kunde skjuta in matchavgörande 1–0.

I början av andra halvlek, vid ställningen 0–0, tilldömdes West Bromwich en straff när Bruno Fernandes gick hårt in i en duell i straffområdet.

Men efter VAR-granskning avskrevs straffen. Det tackade United för.

Fick dubbla straffchanser

Bara några minuter senare sköt Juan Mata in bollen i straffområdet varpå bollen tog på handen på Darnell Furlong.

Straff för United och Bruno Fernandes trippade fram... och missade.

Men det var inte klart där.

Målvakten Sam Johnstone bedömdes ha lämnat mållinjen för tidigt innan han räddade var på straffen fick slås om.

Och då gick det bättre. Fernandes sköt bollen i nät och United till ledning med 1–0 vilket också blev slutresultatet. Det var Uniteds första hemmaseger i Premier League den här säsongen.

90 minuter för Lindelöf

Victor Lindelöf har haft problem med sin rygg och byttes ut i landskampen mot Frankrike tidigare i veckan.

Svensken spelade dock hela matchen för United.

Se fler höjdpunkter på viafree.se och matcherna live eller 48 timmar i efterhand på viaplay.se