Här dyker Patrik Laine upp i en ny look

Patrik Laine, 24, har gjort sig känd för sitt bakåtslickade hår och fluffiga skägg.

Döm av förvåningen när den finländske storstjärnan dök upp i en helt ny look.

”Vem är det här?”, frågar sig Sportsnet på Twitter.

Den finländske storstjärnan Patrik Laine är hemma i Tammerfors under sommaren för att ladda upp inför en ny säsong med Columbus Blue Jackets.

– Sommaren har gått åt till att spela golf och bada bastu på stugan. Jag sålde min Lamborghini Urus och kör nu en Range Rover, säger Laine till Ilta-Lehti.

Under fredagen deltog 24-åringen i en välgörenhetsmatch i baseboll och det var då han för första gången visade upp sin nya stil för allmänheten.

PLUS: Hockeybackens förvandling: ”Det är den största skillnaden”


”Han gör 50 mål”

Nu är han helrakad på skallen. Bilden har väckt uppmärksamhet på sociala medier.

”Vem är det här?”, frågar sig Sportsnet på Twitter.

Twitternamnet Nasher, en hockey-Youtuber, har även han noterat förändringen.

”En skallig Laine gör 50 mål nästa säsong, kom ihåg det.”

Skrivit nytt kontrakt

Den hårdskjutande finländaren har genom åren gjort sig känd för sitt karaktäristiska skägg och bakåtslickade hår. Laine fick även mycket uppståndelse när han i början på den förra säsongen dök upp till match i en lila kavaj, en svart polotröja och solglasögon.

Laine avslutade den gångna säsongen på ett mycket övertygande sätt, 50 poäng på 37 matcher, och visade prov på stort spel efter en dessförinnan ganska svag höst. För en knapp månad sedan skrev han på ett nytt fyraårskontrakt med Columbus, värt 34,8 miljoner dollar, drygt 350 miljoner kronor.

Publisert:

LÄS VIDARE

Sportbladets Nyhetsbrev

Signa upp dig och få Sportbladets nyhetsbrev varje vecka – helt gratis! Artiklar du inte får missa, heta krönikor från våra experter och en massa smaskigt extramaterial.

ÄMNEN I ARTIKELN