Offrets vän berättar – efter Conor McGregors attack

”Satt för sig själv och drack några pints”

Av: Max Persson

Publicerad:
Uppdaterad:

Conor McGregor, 31, slog till en äldre man på en pub tidigare i våras.

Nu avslöjar offrets vän att mannen inte lämnade sitt hus på flera dagar efter attacken.

– Han blev väldigt chockad, säger vännen till Irish Sunday Mirror.

I april, på en pub i Dublin, Irland, använde den kontroversielle MMA-stjärnan Conor McGregor sin omtalade vänsterkrok och slog till en äldre man i ansiktet.

Anledningen? Mannen ska, två gånger om, ha tackat nej till en klunk av McGregors egna whiskey, Proper 12 Whiskey – vilket gjorde att 31-åringen blev rasande.

”Ska kastas i fängelse”

Efter slaget tog två män tag i irländaren och drog iväg honom från puben.

– Sådana personer ska kastas i fängelse. Vad händer i Irland? Vad har hänt med Irlands regering? Den här killen har ingen klass, ingen respekt. Han förtjänar fängelse, jag tycker att regeringen borde krossa honom, sa MMA-konkurrenten Khabib Nurmagomedov efter att klippet från attacken blivit viralt.

1 av 3

Vännen berättar

Offret var ”rejält skakad” efter händelsen, berättar nu en nära vän till mannen för Irish Sunday Mirror.

– Han satt för sig själv och drack några pints innan McGregor kom och ville bjuda på whiskey, men min kompis tar inte några shots. Helt plötsligt slår McGregor till honom i ansiktet, säger vännen och fortsätter:

– Han kände ingen smärta då men dagen efter hade han ont. Han blev väldigt chockad och lämnade inte sitt hus på flera dagar.

Lokalpolisen ska, enligt sajten TMZ, ha öppnat en utredning om misshandel, men det är oklart om den fortfarande är aktiv.

Publicerad:

LÄS VIDARE