Discgolf

Ny säsong av Discgolfpodden

Av: 

Patrik Syk

Discgolfförbundets Mattias Nilsson och Sportbladets Patrik Syk dyker ner i en av Sverige snabbast växande sporter.
Discgolfförbundets Mattias Nilsson och Sportbladets Patrik Syk dyker ner i en av Sverige snabbast växande sporter.

SPORTBLADET

Ny säsong av Sportbladets Discgolfpodd med tre rykande färska avsnitt. Det blir fokus på proffsliv, svenska framgångar och den spännande framtiden för sporten. Dessutom gästar Markus Källström för att lista sina favoritkastare genom tiderna.

Del 6 - En svensk världsstjärna?

Linus Carlsson var snubblande nära att kasta hem ett EM-guld i Tjeckien i somras efter bland annat nytt banrekord på klassiska Konopiste. Vi pratar med svenske landslagskaptenen Martin Rasch om de svenska framgångarna och framtiden för våra blågula elitkastare.

Del 7 - Proffstouren 2022

PDGA och DGPT har slagit sina påsar ihop för en unifierad proffstour 2022. I tillägg till detta har två europatourer presenterats vilket ger kastare som kanske inte har möjlighet att spendera säsongen i USA en ordentlig möjlighet att försörja sig på sin idrott. Om proffsliv, mediabevakning och discgolfens professionalisering.

Del 8 - Tidernas bästa

Markus Källström anses av många som den bästa icke-amerikanske spelaren genom tiderna och har gått hårda bataljer med de flesta av tidernas främsta kastare. I det här avsnittet listar han sina favoriter och berättar om sin egen karriär i världstoppen. Bland annat hur en spit out kostade honom ett VM-guld.

Säsong 1

ANNONS EXTERN LÄNK

Se samtliga Champions League-matcher på C More! Beställ här

C MORE

Simon Lizotte gästar del 2 av Sportbladets Discgolfpodd
Publisert:

ÄMNEN I ARTIKELN

Discgolf

Sportbladet Plus

Podcast

Podcast Plus

Podd