Sven Fornling

Badou Jacks diss: ”Vem fan är han”?

Av: 

Ibraheem Alsalman

Badou Jack.
Badou Jack.

SPORTBLADET

Det har tidigare talats om en fight mellan boxningsstjärnan Badou Jack och IBO-världsmästaren i lätt tungvikt Sven Fornling.

En match som den förstnämnda inte är speciellt taggad på.

– Vem fan är han liksom? Jag har hört talas om andra svenska boxare, men knappt hört talas om honom, en nobody, säger Jack till SVT Sport.

Badou Jack förlorade i januari titelfajten mot Marcus Browne efter en gemensam domslut.

Under matchen jobbade Fornling som kommentator och sade att en potentiell match mot Jack inte längre var intressant för honom.

Nu kommer svaret – och dissen.

– Ska en snubbe i hans nivå jämföras med en tvåfaldig världsmästare som bara har mött de bästa i världen?, undrar Jack.

Gav besked om framtiden

Den 35-årige världsmästaren håller inte tillbaka och påpekar att Sven Fornling ska kolla på antal titlar och meriter innan han börjar prata.

– Vem fan är han liksom? Jag har hört talas om andra svenska boxare, men knappt hört talas om honom, en nobody. Han är inte på min nivå så jag fokuserar inte på sånt. Han är fortfarande på svensk nivå, säger Badou Jack till SVT Sport.

Jack berättade också att han har börjat träna igen och att han förväntar sig få en match i slutet av augusti eller början av september.

ANNONS EXTERN LÄNK

Reka och hitta dina favoritspel på Oddset! Spel på lag och ligor från världens alla hörn. Till Oddset. Spel från AB Svenska Spel. Åldersgräns 18 år. Stodlinjen.se

Svenska Spel

Publisert:

LÄS VIDARE

”Litar absolut inte på folk i mitt eget team”

ÄMNEN I ARTIKELN

Sven Fornling

Badou Jack