Örebro var på väg mot en skrällseger mot Broberg.

Men de har inte Martin Söderberg i laget.

Brobergs målspruta gjorde hattrick i 4–3-segern.

Här ser du alla matcher i elitserien

Martin Söderberg öppnade målkontot i den första halvleken, men med mindre än tio minuter kvar att spela stod det 3–1 till Örebro.

Hemmalaget, som efter de nio första omgångarna hade förlorat sju matcher och spelat oavgjort i två, var nära en skrällseger.

Då vände Broberg på allt i slutminuterna.

– Riktigt skönt, säger anfallaren Jesper Öhrlund till Sportbladet Play.

Vände efter två drömmål

Öhrlund reducerade innan Martin Söderberg kvitterade med ett jätteskott i matchminut 84. Fyra minuter senare fullbordade Söderberg vändningen genom att vackert volleyskjuta in 4–3.

Med 21 mål på tio matcher ligger han tvåa i skytteligan bakom Villas Christoffer Edlund.