Michelle Coleman.

Michelle Coleman jagade VM-medalj på 100 meter fritt.

Men efter en tuff öppning tröttnade hon på slutet och blev fyra.

– Jag är jättenöjd och kände mig hur bra som helst, säger 25-åringen till SVT.

Michelle Coleman, som är tillbaka efter en längre tids skadefrånvaro, slutade sexa i finalen på 200 meter fritt i tisdags och jagade en bättre placering i finalen på 100 meter fritt.

Hon tog sig till sin andra final vid kortbane-VM i Hangzhou, Kina, med fjärde bästa tid och lyckades inte förbättra den placeringen i finalen.

Efter en snabb öppning av loppet och ordenlig vittring på medaljerna föll Coleman tillbaka i fältet och blev fyra på tiden 52,24, hela sex tiondelar från bronset.

Det är klart att man drömmer om att det lyser på ens pall (vid medalj). Men för att komma trea hade jag behövt göra 51,6 och slå stort "pers".

– Jag stumnade lite på slutet men jag är faktiskt jättenöjd, säger Coleman i SVT.

Nederländskan Ranomi Kromowidjojo vann guldet på tiden 51,14 vilket var nytt mästerskapsrekord.

Erik Persson slog svenskt rekord, 2.03,51, i försöken på 200 meter bröstsim. Men i finalen blev det en något sämre tid för svensken som slutade åtta och sist på tiden 2.04,15.

– Jag trodde att det skulle gå snabbare. Det var en besvikelse att gå upp i tid, säger Persson i SVT.

I samma lopp slog ryssen Kirill Prigoda nytt världsrekord med tiden 2.00,16.

Simon Sjödin slutade på 14:e plats i semifinalen på 100 meter medley med tiden 53,02.