Barcelona slog Athletic Bilbao

Publicerad 2017-02-04

Fotboll. Barcelona är bara en poäng bakom topplaget Real Madrid efter 3-0 på mittenlaget Athletic Bilbao på lördagen.

Paco Alcacer gjorde sitt första mål för Barca när han nätade i 18:e minuten. Lionel Messi prickade in en frispark strax före pausen och i andra halvlek fastställde Aleix Vidal slutresultatet.

Real Madrid har dock två matcher färre spelade än Barcelona och möter Celta Vigo borta på söndagskvällen.

Atletico Madrid stärkte sin fjärdeplats efter 2-0 mot Leganes. Och då kostade ändå Antoine Griezmann på att bränna en straff för Atletico efter en kvart. Men i samma minut satte Fernando Torres 1-0. Och Torres sköt även in tvåan i början av andra halvlek.

Espanyol besegrade Malaga borta sedan Pablo Piatti skjutit matchens enda mål i 17:e minuten och är sjua.