Moms visas:
  • ✓ Skickas som varubrev med Postnord inom Sverige - frakt endast 49 kr
  • ✓ Beställ vardagar innan kl 14 så postar vi samma dag
  • ✓ Personlig hälsning ingår

Choklad-Gåva-Chokladbud-Skicka-Choklad

Choklad- & presenter

Beställ här

Kvalitetschoklad | Chokladogram

Lyxiga praliner

En god present i en fin ask

Beställ

 

 

 

Skicka Chokladogram - en riktigt god överraskning

Choklad, present och upplevelse i ett. Välj bland vårt goda sortiment och skriv en personlig hälsning, ett enkelt sätt att uppvakta den du tycker om!

 

 

Ge bort delikata kolor

Överraska och uppvakta

Skicka choklad som muntrar upp!

Ett Chokladogram uppskattas av alla som tycker om choklad vid alla tillfällen. Med Chokladogram är det lätt att överraska och uppvakta vid alla tillfällen. För beställning av god choklad så väljer du choklad här ovan eller genom våra chokladaskar, chokladstrutar eller chokladkakor. Vi på Chokladogram sköter resten.

Läs mer

Sätt lite extra guldkant

Skapa lite extra lyx för din mottagare

Addera en tillvalsprodukt tillsammans med din chokladbeställning! Med ett propert och stilrent sätt slår Chokladogram in din choklad som du förslagsvis sedan kan kombinera med ett finare hälsningskort.

Vi har även armband och nallar. Allt för att just du ska finna det där lilla extra som du vet att mottagaren skulle uppskatta lite extra.

Läs mer

Skriv något personligt

Varje Chokladogram har ett syfte

Att uppvakta, visa kärlek, be om ursäkt, uppmuntra, gratulera eller beklaga. Till varje Chokladogram kan du skriva en hälsning som vi sedan skriver ut på ett A6-kort och lägger med din beställning.

Intrycket med god choklad, inslagen med omsorg med en fantastisk hälsning skapar en upplevelse - det är tjänsten Chokladogram!

Läs mer

Produkter

Handla

Information