Lycka till med förhållandet Ebbulfuni!

Jag förstår att högern måste göra något ungefär i höjd med nu. Det är inte så hiskeligt långt kvar till valet och alternativ ska mejslas fram. Väljarna ska kunna skönja ett attraktivt alternativ.

Jag förstår detta, jag är inte lika dum som jag är söt.

Vidare så förstår jag att det som gäller är formation. Det är klart att Ebbulfuni måste berätta om de vill vara ihop eller inte och hur de ska vara ihop.

Och nu vet vi att Nyamko Sabuni är ombord SD-tåget mot regeringsbildning. Kanske var det väntat, kanske inte.

Som jag har förstått saken så tycker Ulf och Ebba att alla måste skärpa till sig: Vi har försökt hålla stånd mot Jimmie så länge nu, ser ni inte vad som händer? De äter upp oss alla. If you can’t beat them join them och nu måste vi faktiskt samarbeta i de frågor som vi kan enas kring.

Ulf och Ebba tänker säkert att allting faller på plats bara de blir en allians. Bara jag får den där killen, bara jag blir smal, då ska mitt liv bli bättre, då ska jag göra succé och jag ska aldrig klaga.

Bara det blir vi mot packet i september 2022 så löser vi resten sen.

Och faktiskt, så himla löjliga alla är som inte ser att SD har förändrats. De är ett annat parti nu. Så tycker Ulf och är den vuxne i rummet.

Och så jomsar Jomshof något om islam. Och så måste Ulf bli arg utåt och ännu argare inåt. Kan ni inte bara skärpa till er, kan ni inte vara normala en vecka i sträck utan att skämma ut mig? Det är som att barnvakta ett fyllo.

Ulf och Ebba och Nyamko har gjort ett val och de har gjort det för att, rätta mig om jag har fel, slippa förhålla sig till SD. Men kan någon tala om för dem att de blir som den stackars kvinnan i en riktigt dålig relation som är dålig därför att mannen är en idiot; den där kvinnan som lever med en jobbig man som blir ännu jobbigare (och mycket mer rasistisk) när han blir full.

Mannen är alldeles vattenkammad och har beiga chinos till kavaj när kvällen börjar, men det tar bara en timme och två groggar så är han en katastrof med handen på allas rumpor och högljudda utläggningar om hur problematisk invandringen är. Kanske kissar han i en krukväxt, vad vet jag.

Dagen efter måste kvinnan städa upp socialt, kanske skicka ”Jag är hemskt ledsen”-sms till grannar och vänner. Hoppas att vi kan fortsätta träffas?

Och de lojala väljarna, jag menar vännerna, de minns hur kvinnan var innan han kom in i bilden.

De förlåter, han har ju bra sidor också.

Varsågoda Ebbulfuni, välkomna ska ni vara till en självvald tillvaro där ni alltid kommer behöva förhålla er till Sverigedemokraterna och deras rasistiska företrädare.

Med den lilla skillnaden att det från och med nu är ni som måste gå bort med en ny pelargon till grannen.