Unga mamman misstänks för fler brott: Smygfotat äldre

Publicerad:
Uppdaterad:

NYHETER

Den unga mamman är misstänkt för våldtäkt på sina egna barn.

Hon är även åtalad för olovlig kränkande fotografering.

– Förutom grov våldtäkt mot barn och och grovt sexuellt övergrepp mot barn omfattar åtalet också kränkande fotografering, säger kammaråklagare Maria Rensfelt.

Aftonbladet skrev tidigare i veckan om hur Tobias och Christoffer avslöjade den misstänkte pedofil-mamman i Jönköpingstrakten. Kvinnan som är i 25-årsåldern sitter häktad misstänkt för bland annat våldtäkt mot barn och sexuellt övergrepp mot barn.

I stämningsansökan finns nu ytterligare uppgifter om att kvinnan vid två olika tillfällen förra sommaren ska ha smygfotat två personer – när hon troligtvis har varit i tjänst.

En av de två åklagare som driver målet, Maria Rensfelt, säger att det handlar om kränkande fotografering.

– Förutom grov våldtäkt mot barn och och grovt sexuellt övergrepp mot barn omfattar åtalet också kränkande fotografering. Det avser två vuxna personer och är alltså inte riktat mot barn. Man har olovligen och i hemlighet fotograferat de här vuxna personerna inomhus i bostaden när de har varit nakna, säger hon till Aftonbladet.

Vännerna hittade filmer i datorn

Det var i november förra året som vännerna Christoffer och Tobias befann sig hemma hos den nu åtalade kvinnan då deras barn som är i samma ålder skulle leka.

– Hon hade det väldigt fint och välstädat hemma hos sig. Och med barnen var hon jätteduktig och snäll vad det verkade, har Christoffer tidigare berättat för Aftonbladet.

Men de skulle snart göra en chockartad upptäckt. När kvinnan var iväg och handlade passade Tobias och Christoffer på att kika på hennes dator eftersom en av dem eventuellt skulle köpa den. Väl inne i laptopen hittade de en film med en märklig titel som de nyfiket klickade upp. På filmen kunde de se hur kvinnan förgrep sig på ett av sina barn. Och det var bara en av de många filmer som sedan skulle hittas i datorn.

Kvinnans pojkvän som är i 30-årsåldern sitter även häktad misstänkt för anstiftan till samtliga brott som kvinnan är misstänkt för. Det finns en misstanke om att det är han som har uppmanat henne till att begå övergreppen och tros vara den som filmat. Både mannen och kvinnan är misstänkta för grovt barnpornografibrott.


Bilderna nedan är på Christoffer och Tobias.

Christoffer var intresserad av att köpa kvinnans dator och ville undersöka laptopens prestanda.
Foto: Privat.
Christoffer var intresserad av att köpa kvinnans dator och ville undersöka laptopens prestanda.
Foto: Privat.
Tobias är ytligt bekant med den misstänkta kvinnan som han var med och avslöjade.
Publicerad:

LÄS VIDARE