God morgon! Det här hände medan du sov

Av: Jenny Rydberg

Publicerad:

Börja dagen med att snabbt få koll på läget. Här är toppnyheterna från i natt.

Mexiko deporterar "våldsamma" migranter

Mexiko kommer att deportera migranter från en grupp på omkring 500 personer som försökt att korsa gränsen till USA.

Läs hela artikeln

Tre byggnader i brand utanför Kristianstad

Flera byggnader på en gård utanför Kristianstad har brunnit ned. Larmet om branden kom vid klockan 00.30, skriver Kristianstadsbladet. Branden spred sig och förstörde en villa, en ladugård och en annan byggnad.

Läs hela artikeln

145 strandade valar döda

Uppemot 145 grindvalar har dött på en strand på Stewart Island, söder om Nya Zeelands Sydön, rapporterar landets miljömyndighet.

Läs hela artikeln

Wahlgren har sagt upp sig

Nöjesbladet kan berätta att Niclas Wahlgren lämnar Rix FM och går över till konkurrenten NRJ. Nu berättar Niclas om det överraskande beslutet – och chefernas reaktion.
– De hade inte sett det komma och blev kanske lite besvikna, säger han.

Läs hela artikeln

Lindelöfs köp – för tio miljoner: ’Galet’

Guldbollen-vinnare, hjälte i Nations League och sedan bäst på plan i Manchester Uniteds match mot Crystal Palace. Och nu berättar Maja Nilsson Lindelöf att hon och Victor dessutom hunnit med ett lägenhetsköp i Stockholm – som enligt Sportbladets uppgifter kostar knappt 10 miljoner kronor.
”En trea med härlig balkong i innerstan”, skriver hon på sin blogg.

Läs hela artikeln

Tiger kom tillbaka – efter två år på vift

En månad efter att Hanna Nilsson och hennes sambo flyttat försvann deras katt Tiger spårlöst. Två år senare var de övertygade om att han inte var i livet. Plötsligt fick de veta att Tiger hittats – bara fyra kilometer bort, skriver Smålänningen.

Läs hela artikeln

”Humanism är inte höger eller vänster”

JONNA SIMA: ”Den årliga politikerveckan under början av juli i Almedalen brukar handla om politiska utspel, seminarier och roséindränkt skvaller. I år hamnade fokuset i stället på nazister och en domprost.”

Läs hela artikeln

Gör din röst hörd – gå med i vår opinionspanel

Vill du vara med och svara på Inizios undersökningar där vi tar reda på vad svenska folket tycker om olika frågor? Resultat presenteras bland annat i Aftonbladet. Det är frivilligt att svara, du är anonym och kan gå ur när du vill. Klicka här för att läsa mer och gå med!

Publicerad: