Fråga Wolfgang

Svarar på läsarnas frågor i direktsändning

Publicerad 2020-02-11

Har du frågor om primärvalet i USA?

Här svarar Aftonbladets Wolfgang Hansson.

Wolfgang Hansson svarade på frågor i livesändningen.

Wolfgang Hansson svarar på frågor i livesändningen.

Denna chatt är stängd.

  • 11 feb 2020

    Vad fick du i julklapp i år?

    WGarn
  • 11 feb 2020

    Vem skulle kunna bli Bernie Sanders VP?

    Adam Göransson
  • 11 feb 2020

    Varför påstår Trump att ekonomin är fantastisk i USA fastän FED bara printat pengar genom Q.E för att hålla börsen vid liv. Skulderna är större än någonsin och någonstans längs vägen lär detta resultera i att dollarn tappar värde och kollapsar ju? Och varför ser världen bara på och låter detta ske? Varfö låta USA bygga världens största bubbla som när den spricker påverkar oss alla? För spricka kommer den.

    DirektörElf
  • 11 feb 2020

    Finns det en chans för Donald Trump JR 2024?

    Adam Göransson
  • 11 feb 2020

    Bra artiklar från dig Wolfgang! Ser du en risk med att kommande mandatperioder försöker även demokraterna vinna genom att inte prata om lösningar, men håna och förminska motståndare? Trump pratar ju mycket om Trumpism kommer överleva president trump.

    Isaac

    Wolfgang: Mycket av den amerikanska debatten går ut på att skälla på varandra. Alla bland demokraterna är fokuserade på att få fram en kandidat som kan slå Trump, men de kan inte enas om vem det är. ​

    Hannes Bergdahl
Några av demokraternas presidentkandidater: Andrew Yang, Pete Buttigieg, Bernie Sanders, Joe Biden, Elizabeth Warren, Amy Klobuchar, Tom Steyer.