De är största svenska OS-hoppen

DAILY Med Sportbladets Makoto Asahara

Publicerad 2021-07-16

Lyssna:  iPhone  Acast  Spotify
 
Eller ⬇️ Klicka på Lyssna-knappen

OS i Tokyo står för dörren, efter ett års lång väntan. Atleter och publik har längtat och väntat sen 2016 efter nya olympiska spel.

Men med typ en kvart kvar till att den olympiska elden ska tändas på olympiastadion i Tokyo, så meddelade den olympiska kommittén häromveckan att spelen kommer äga rum utan någon publik på läktarna. Smittspridningen i Japan har ökat rejält den senaste tiden och därför får atleterna tävla inför tomma läktare.

Hur kommer OS bli och hur kommer avsaknaden av publik att kännas? Vilka svenskar har chans på medalj och vilka kan överraska?

Det pratar vi om i det här avsnittet av Aftonbladet Daily.

Gäst: Makoto Ashara, reporter på Sportbladet.

Programledare: Jenny Ågren.

Lyssna:  iPhone  Acast  Spotify

Aftonbladet Daily är daglig podcast som sammanfattar och fördjupar aktuella nyhetshändelser och samtidsfenomen. Varje vardag intervjuar vi experter och reportrar för att ge en lite större bild av de nyheter som dominerar flödet.

Avsnitten släpps klockan 04.00 varje morgon och man kan prenumerera i alla podcast-appar som till exempel Podcaster, Spotify eller Acast. Om man följer Aftonbladet i sin smarta högtalare kan man dessutom få Aftonbladet Daily direkt i sitt nyhetsflöde. Aftonbladet Daily görs av Olivia Svenson och Jenny Ågren.

 
Prenumerera på Aftonbladet Daily:
 På iTunes
 På Acast
 Spotify
 Via RSS


Mer från Aftonbladet Daily