Vilken dröm kommer du ihåg?

Publicerad 2020-07-04

Det sägs att de flesta slår dövörat till när någon inleder en mening med frasen ”vet du vad jag drömde i natt?”.

Men det gör inte vi!

Har du någon särskilt knasig, fin eller stark dröm som etsat sig fast i minnet? Dela gärna med dig i vår chatt – till någon som faktiskt lyssnar.

Berätta för oss om dina drömmar.
  • Fastnålat inlägg
    4 juli 2020
    Sophie Stigfur

    Har du någon dröm som särskilt etsat sig fast i minnet? Själv minns jag att jag lärde mig upptäcka att jag befann mig i en dröm när jag var barn, och lyckades då väcka mig själv från en läskig mardröm genom att gå och lägga mig för att sova inuti själva drömmen. En förmåga jag tyvärr tappat :) Hur är det med era drömmar? Har ni någon favoritdröm ni vill dela med er av, eller någon som varit alldeles galet bisarr eller rolig? Dela med er!

Denna chatt är stängd.

  • Sophie Stigfur
    4 juli 2020

    Stort tack för att ni delat med er! Nu avslutar vi drömchatten för den här gången. Dröm sött! <3

  • 4 juli 2020

    Tänk om du drömmer nu? Vakna!

    Jo

    Tänkvärt, Jo :)

    Sophie Stigfur
  • 4 juli 2020

    Inatt hade jag skit jobbiga mardrömmar. Drömde om demoner och att jag såg en manlig skepnad följa efter mig. Försökte väcka mig själv men så fort jag somnade om fortsatte drömmarna. USCH

    Pruppen
  • 4 juli 2020

    Mina drömmar är ofta starkt påverkade av verkligheten å stora händelser som skett. Tex när flygplanet hade skjutits ner i Iran. Nästa dag drömde jag att jag var ute på min tomt å ett flygplan flyger över mig precis som vanligt. Men helt plötsligt vönder det riktning och störtar rakt mot mig och kraschar. Tror aldrig jag haft en så verklig dröm som denna. Hörde allt så sjukt högt i mitt huvud, när det va påväg ner mot marken ä sen explosionen. Det va sååå högt!!! Min familj var på det planet så vaknade i panik av både ljudnivån ä tanken på att de dog. Vaknade av panikattack å sjukt chockad..

    Jossan igen
  • 4 juli 2020

    Drömmer ofta att jag hoppar högt , högt , högt över tak och träd ,och har en stor frihetskänsla i det.

    HS

ANNONS