Prinsparets sommarhälsning till folket: ”Glad sommar”

Uppdaterad 2020-08-31 | Publicerad 2020-06-26

I år väljer många svenskar att njuta av semestern hemma.

Även landets kungligheter. Prinsparet kommer nämligen att dela med sig av sina smultronställen i sommar.

”Vi vill önska er en fin sommar!”, skriver de på Instagram.

Coronapandemin har begränsat möjligheten att resa i sommar. Men det finns många vackra och intressanta plaster att besöka på hemmaplan också. Något som prins Carl Philip, prinsessan Sofia och deras söner kommer göra i sommar.

Instagram har de delat en bild på prins Alexander, 4, och prins Gabriel som fyller tre år i augusti. De hälsar glad sommar, och skriver:

”Eftersom många stannar hemma i år och upptäcker Sverige på nära håll så kommer vi här på Instagram att dela med oss av några av våra smultronställen där vi befinner oss i sommar.”

Prinsparet vill visa vårt vackra land

Prinsparets 250 000 följare på Instagram kommer alltså kunna få ta del av familjens favoriter på deras ’hemester’ under sommaren.

”Detta för att visa att vårt vackra land har fantastiska möjligheter för en kul, härlig och aktivitetsfylld”, skriver prinsparet på Instagram.

Många har kommenterat familjens hälsning och de söta småprinsarna som sitter på en solig sommaräng.

”Vilka gullungar!”, skriver en person.

En annan kommenterar:

”Så roligt, det ser jag fram emot”.

Login • Instagram

PODD Harry & Meghan i blåsväder-igen

Kronprinsessan Victoria gör något historiskt och prinsessan Madeleine missar sommaren på Solliden för första gången någonsin. Det råder ett bajskaos på drottning Elizabeths slott Balmoral och Harry och Meghan är åter ute på tunn is efter det vågade beslutet. Allt detta och lite till i veckans avsnitt av Kungligt.
Med: Jenny Alexandersson och Sara Ericsson.

 
Lyssna:  iPhone  Acast  Spotify
 
Eller ⬇️ Klicka på Lyssna-knappen