Aftonbladet Daily

Lööfs tvärvändning — vad händer nu?

DAILY My Rohwedder om nya beskedet

Av: 

Amanda Hemberg Lind

NYHETER

Lyssna:  iPhone  Acast  Spotify
 
Eller ⬇️ Klicka på Lyssna-knappen

Så kom då beskedet. Centerledaren Annie Lööf är beredd att slopa den beryktade punkt 44 i januariavtalet, om fri hyressättning i nyproduktion.

Frågan är vad Centerns besked kommer att göra för skillnad framåt? Varför backar C plötsligt, efter att ha benhårt stått fast vid punkt 44? Kan Liberalerna lockas tillbaka till Löfven-gänget?

I det här avsnittet gör Aftonbladets inrikespolitiska kommentator My Rohwedder sin debut i podden och ger sin analys om läget.

Programledare: Amanda Hemberg Lind.

Lyssna:  iPhone  Acast  Spotify

Aftonbladet Daily är daglig podcast som sammanfattar och fördjupar aktuella nyhetshändelser och samtidsfenomen. Varje vardag intervjuar vi experter och reportrar för att ge en lite större bild av de nyheter som dominerar flödet.

Avsnitten släpps klockan 04.00 varje morgon och man kan prenumerera i alla podcast-appar som till exempel Podcaster, Spotify eller Acast. Om man följer Aftonbladet i sin smarta högtalare kan man dessutom få Aftonbladet Daily direkt i sitt nyhetsflöde. Aftonbladet Daily görs av Olivia Svenson, Jenny Ågren, Amanda Hemberg Lind och Liv Elgenklöw.

 
Prenumerera på Aftonbladet Daily:
 På iTunes
 På Acast
 Spotify
 Via RSS

ANNONS

Lindex basplagg 3 för 2 – handla barnens kläder och få den billigaste på köpet!

Extern länk från Lindex SE

Shoppa här


Mer från Aftonbladet Daily


Publisert:

LÄS VIDARE

Teorin: Därför blir det extraval

ÄMNEN I ARTIKELN

Aftonbladet Daily

Aftonbladet podcast

AB Voice

Misstroendeomröstning

Extraval

Stefan Löfven