Berätta om ditt bästa mammaminne

Uppdaterad 2020-06-01 | Publicerad 2020-05-31

Mors dag är här - har du något minne som sticker ut? Kanske när du själv blev mamma, eller när din mamma gjorde något väldigt fint för dig som liten?

Chatt med oss och dela med dig av det bästa mammaminnet i mannaminne här!

Mors dag är här. Vilket är ditt bästa mammaminne?

  • 31 maj 2020

    Det starkaste minnet för mig är när jag var sjuk eller ledsen och brukade ligga med huvudet i mammas knä och hon strök mig över håret, värmen, trösten, tryggheten. Hon gick bort 2012 så det får jag aldrig uppleva igen men gör vad jag kan för att mina fyra barn ska få samma känsla av att vara älskade och försöker föra det arvet vidare från min mor. Tror det är kärlek och trygghet vi kan bygga vidare på i livet.

    Marcus

    Vilket otroligt fint minne <3 Och fint att du för det vidare i ditt föräldraskap! 

    Anna Sjögren
  • 31 maj 2020

    Jag tror det var i juni 1964 när jag var 6 årSatt på en filt vid vår badstrand med mammasaft och bullar när frälsningsarmén kommer ner och spelar och sjunger vår familj var inte alls religiösa men mitt i spelningen ser jag att mamma börjar gråta lätt då frågade jag förvånatmamma blev du frälst nu Kommer aldrig att glömma härliga mamma ❤️

    Peselander Peselander
  • 31 maj 2020

    Kanske inte det bästa men väl ett som känns i hjärtat ❤️Jag har precis fött min son och min mamma har blivit mormor för första gången. Hon kommer upp till bb för att få träffa honom men blir handgripligen utkastad av en sjuksköterska med orden INGA BESÖK TÄNK PÅ RH VIRUSET. Så där får hon stå och se sitt enda barnbarn genom en glasruta tårarna rinner ner för kinderna. Min hjälte min mamma ser på mig och säger älskar er vi får kramas när ni kommer hem❤️❤️❤️ Hon och vi hade vänta på denna lilla kille 6 år. Nu har vi inte kunna träffa på 4månader vi älskar dig mamma och mormor💖💖💖

    Ann

    Grattis till dig och din mamma på Mors dag! Hoppas att ni och alla andra nära och kära som längtar efter varandra snart får ses igen. 

    Anna Sjögren
  • 31 maj 2020

    Min morsa sade upp kontexten med mig igår. Så detta är första morsdag utan mor.

    JL

    Hoppas att ni kan hitta tillbaka till varandra igen <3

    Anna Sjögren
  • 31 maj 2020

    Saknar min mamma och blir påmind just sådana här dagar och jularna. Förlorade min pappa när jag var åtta år, så mamma var klippan som tog hand om oss tre barn. Satte alltid oss först före sig själv genom alla år. Hon fanns bara med i min sons liv två år sedan gick hon bort. Min dotter fick aldrig träffa henne, då hade hon varit död i åtta år. Själv var jag bara 33 år när hon gick bort.

    Föräldralös

    Vilken otrolig kvinna <3 Ledsen för din förlust! 

    Anna Sjögren

ANNONS

Följ ämnen i artikeln