Sekelskifteshus i Limhamn för sex miljoner mest klickat

Uppdaterad 2021-01-19 | Publicerad 2021-01-18

En villa i Limhamn med liten trädgård gör comeback på klicktoppen.

Efter att ha försvunnit från Hemnet i höstas är huset återigen ute på marknaden – nu till lägre pris – och den blev snabbt den mest klickade bostaden i Malmö.

Här är Malmöbostäderna som toppar klicktoppen på Hemnet vecka 2.

Villa i Limhamn med trädäck i soligt söderläge.

1. Limhamn, Malmö

Pris: 5 995 000 kronor. Antal klick: 12 150. Mäklare: SkandiaMäklarna Malmö Väster/Öster.

Denna villa gör comeback på klicktoppen efter att ha varit med i topplistan i oktober. Huset togs bort från Hemnet men har nu återkommit – nu med lägre utgångspris. Huset beskrivs ligga på en pittoresk grusväg i Limhamn med närhet till Gamla Fiskehamnen och rökeriet. Huset byggdes i början av 1900-talet och är 115 kvadratmeter stort, har fyra rum varav två sovrum i nuläget. Ovanvåningen har snedtak ända ner till golvet och i nuläget finns där ett stort sovrum, mellanrum och badrum. Bottenvåningen finns ett kök, allrum och vardagsrum. Byggdes vid sekelskiftet.

Trädgården beskrivs som liten men har ett trädäck i söderläge. Totala tomtytan är 199 kvadratmeter.

2. Limhamn, Malmö

Pris: 5 995 000 kronor. Antal klick: 8 949. Mäklare: Våningen & Villan.

På Sibbarp ligger denna tegelvilla med närhet till havet, närmare bestämt omkring 600 meter. Huset byggdes år 1937 och har en tillbyggnad som byggdes på 70-talet. Villan har en boarea på 164 kvadratmeter och en biarea på 73 kvadrat. På entréplan finns en hall, wc, sovrum, matrum, vardagsrum, kök och badrum. I direkt anslutning till bland annat vardagsrummet når du ut till terassen. På ovanvåningen finns två sovrum samt två större garderobsutrymmen. I källaren finns bland annat hobbyrum och tvättstuga med bastu.

3. Bunkeflostrand, Malmö

Pris: 5 795 000 kronor. Antal klick: 7 848. Mäklare: Bjurfors Malmö City.

Denna enplansvilla i Bunkeflostrand har en boarea på 123 kvadratmeter, biarea på 32 samt tomtarea på 651 kvadrat. Villan byggdes år 2006 och här finns tre sovrum, ett badrum, kök, vardagsrum, samt tvättrum/groventré. Taket går upp i nock. I den uppvuxna trädgården finns ett trädäck och på tomten finns också garage samt förråd. Området beskrivs som lugnt.

Budgivning pågår.

4. Kulladal, Malmö

Pris: 3 995 000 kronor. Antal klick: 7 810. Mäklare: Våningen & Villan.

Den villa som hamnar på fjärde plats på klicktoppen blev borttagen från Hemnet före visning och därför saknas bild. Villan är en tegelvilla med ett och ett halvt plan, där övre plan har svarta träväggar utåt, plus källare, en utbyggnad mot trädgården samt ett förrådshus på tomten. Villan har en boarea på 119 kvadrat och biarea på 53, och har fem rum. Tomtarean är 794 kvadratmeter.

En 137 kvadratmeter stor lägenhet vid Davidshall.

5. Davidshall/Triangeln, Malmö

Pris: 5 995 000 kronor. Antal klick: 7 769. Mäklare: Erik Olsson Fastighetsförmedling.

Denna sekelskifteslägenhet vid Davidshall var den femte mest klickade förra veckan. Lägenheten har fyra rum och är 137 kvadratmeter stor och har tre meters takhöjd. Den totalrenoverades 2019 men har bevarade orginaldetaljer som stuckaturer, burspråk och fiskbensparkett. När man kommer in i lägenheten ligger två sovrum till vänster om hallen. En bit längre in ligger vardagsrummet till höger, och längst fram finns ett kök. Mellan Vardagsrummet och köket ligger ett hörnrum som används som matplats och bibliotek. Lägenheten ligger på våning 3 av 6, och det finns hiss.

Månadsavgiften ligger på 6 619 kronor per månad.

Följ ämnen i artikeln