Bor granne med Postnord – de hittar inte hans adress

Publicerad 2020-08-29

I över än en månad har Gudmundur Örn Isfeld, i Danmark, väntat på ett paket som ska levereras från Postnord, som även är hans granne. Men Postnord hittar inte hans adress.

– Men momsräkningen har märkligt nog hittat till min brevlåda, säger han till TV 2 Lorry.

Ett paket från USA har, förutom sin resa över Atlanten, påbörjat något av ett äventyr i Danmark.

Paketet, som innehåller den nya boken ”Memoirs & misinformation” av Jim Carrey, skulle ha kommit för länge sedan till Gudmundur Örn Isfeld, som är granne med Postnord i Brøndby.

Men Postnord kan inte hitta adressen.

– De kör här varje dag och de har tidigare levererat paket och brev till mig. Nu kan de inte hitta min adress men momsräkningen har märkligt nog hittat till min brevlåda, säger Gudmundur Örn Isfeld, till TV2 Lorry.

Hans bror beställde samma bok, vilken han har fått och redan läst. Nu börjar Gudmundur att tröttna.

Han väntar fortfarande på att höra en förklaring från postbolaget om det mystiska fallet. Och spårningsnumret fungerar inte för att hitta paketet längre.

– Jag ringde Postnord och frågade om de kunde ringa när de hittade paketet. Men det kunde inte. De har bekräftat för mig att adressen har varit korrekt hela tiden, säger han.

Ber grannen om ursäkt

Nu kan paketet ha skickats tillbaka till USA.

Postnord ber om ursäkt och lovar Gudmundur Örn Isfeld att han ska slippa betala fraktavgiften från USA.

– Tyvärr finns det ett antal olyckliga och oförklarliga mänskliga fel som vi verkligen är ledsna för. Vi har bett om ursäktat flera gånger till vår granne som naturligtvis ska kompenseras för det paket som han inte har fått, säger Jack Brandstrup, Postnords paketchef i Storköpenhamnsregionen, till kanalen.