Megakatten mr B har fått ett hem

Av: Matilda Aprea Malmqvist

Publicerad:

Över 3000 familjer ansökte om att få adoptera 12 kiloskatten. Nu har den virala megakatten BeeJay, även kallad mr B, fått en familj och en plats att kalla för hem.

Djurhemmet Morris Animal Refuge i Philadelphia publicerade förra veckan en bild på megakatten mr B på Twitter och skrev: ”Var snäll och retweeta för att hjälpa den här karln med ledsen uppsyn att bli lycklig”.

Över 3000 familjer ansökte om att adoptera katten och inlägget har delats mer än 14 000 gånger.

1 av 2

Väger 12 kilo

Den tvååriga tamkatten är inte som andra katter. Mr B väger hela 12 kilo medan andra av hans ras brukar väga runt fyra kilo.

Efter en noggrann veterinärundersökning visade det sig att katten hade dålig hälsa och beteendeproblem. Därför var det ytterst viktigt för djurhemmet att Mr B skulle adopteras av en familj med erfarenhet av detta.

Hittat en passande fosterfamilj

Djurhemmets personal har nu lyckats hitta en passande fosterfamilj till Mr B och förhoppningen är att han ska få stanna där för alltid, skriver CNN.

”Vi kommer att fortsätta arbeta med fosterfamiljen för att hjälpa dem med Mr. Bs problematik. Målet är att det ska bli Mr Bs föralltid-hem. Familjen kommer att kunna ge honom en säker och bekväm miljö medan vi lär oss mer om honom och hans behov”, skriver djurhemmet i ett inlägg vidare i inlägg.

Morris Animal Refuge kommer att fortsätta att uppdatera om megakatten via sina sociala medier.

Publicerad:

LÄS VIDARE