Fansen älskar första bilden på Archie

Första närbilden på prins Harrys och Meghan Markles son

Av: Benjamin Ekroth

Publicerad:
Uppdaterad:

Nu visar prins Harry och Meghan upp sin lille Archie.

För första gången får världen se en bild där lillprinsen tittar in i kameran.

”Grattis på fars dag! Önskar hertigen av Sussex en extra fin fars dag”, löd bildtexten.

Archie Harrison Mountbatten-Windsor föddes den 6 maj, lite drygt ett år efter bröllopet mellan prins Harry och hans Meghan den 19 maj förra året.

Hittills har paret inte visat särskilt många bilder på den nyfödde sonen, bilden de nu visar upp är den första där lillprinsen tittar in i kameran. Bilden, där Archie nästan helt döljs av pappa prins Harrys hand, visar hur prinsen greppar sin pappas finger intill Harrys vigselring.

1 av 3

Prins Harry har tidigare berättat om sin längtan efter en familj:

– Jag har längtat efter barn sedan jag var väldigt, väldigt ung, enligt Telegraph.

Och hans lycka sedan Archie kom till världen har inte gått att ta miste på:

– Det är fantastiskt. Att vara förälder är otroligt. Det har bara gått två, tre dagar men vi är så exalterade över att få ha vår egen lilla guldklimp och att få tillbringa dyrbar tid med honom när han sakta, sakta växer upp, sa Harry till Telegraph.

Den nya bilden på Archie fick de kungliga fansen att gå i taket. På bara några timmar hade bilden på Instagram mottagit över 1,6 miljoner gilla-markeringar.

Fansen kommer snart att få fler möjligheter att se en skymt av lille Archie. Ett dop är planerat till början av juli i St. Georges kapell på Windsor castle, i samma kapell som Harry och Meghan gifte sig i förra året. Prins Harry döptes även han i kappellet 1984.

Harrys storebror William uppmärksammade också fars dag i går och publicerade en bild på sig med en av sina söner och en på sig med pappa Charles. Prins Charles var inte sämre han utan publicerade en bild på sig själv och sina två söner i uniform, "Till pappor överallt, ha en fantastisk fars dag" löd bildtexten.

Publicerad:

LÄS VIDARE