Gustav Fridolin skiljer sig

Av: Sandra Killgren

Publicerad:
Uppdaterad:

Miljöpartiets tidigare språkrör Gustav Fridolin och hans fru Jennie ska skiljas.

På Instagram meddelar Fridolin att paret inte längre lever ihop och har skickat in skilsmässoansökan.

”De senaste åren har vi slitit, men nästan jämt på varsitt håll. När det nu äntligen skulle vara tid för oss, fanns inte så mycket oss kvar”, skriver han.

Miljöpartiets tidigare språkrör Gustav Fridolin meddelade på måndagen att han och frun Jennie Fridolin, som arbetar som ingenjör med inriktning social hållbarhet, går skilda vägar efter nästan 15 år tillsammans.

”Det var inte såhär vi hade tänkt att det skulle bli, och jag struntar i vad folk säger, för mig är det ett stort misslyckande, men nu är vi här. Och vi är överens och vi är vänner. Jag är så tacksam för allt vad Jennie kämpat och stått ut med för mig, familj och parti, jag ler åt minnena av allt vi varit med om och jag är riktigt glad över att dela föräldraskap med just dig Jennie”, skriver Gustav Fridolin på sitt Instagramkonto.

1 av 4 | Foto: CAROLINA BYRMO
”Det var inte såhär vi hade tänkt att det skulle bli”, skriver Gustav Fridolin på Instagram.

”De senaste åren har vi slitit”

Paret träffades på en karneval i Gislaved 2004, där de båda skulle sitta i en jury.

”För 15 år sedan hann jag precis med ett tåg till Småland och så träffade jag en av de coolaste jag mött. Sedan dess har Jennie och jag upplevt, älskat och upptäckt livet och världen. De senaste åren har vi slitit, men nästan jämt på varsitt håll. När det nu äntligen skulle vara tid för oss, fanns inte så mycket oss kvar”, skriver Fridolin.

Aftonbladet har sökt Gustav Fridolin.

Publicerad:

LÄS VIDARE